Vaste all-in prijsafspraken

U betaalt bij ons een vooraf overeengekomen vast maandabonnement, zonder verrassingen achteraf.
In het maandabonnement is vrijwel alles inbegrepen, zoals:

Lees meer...

 
Besparing op uw accountantskosten

Doordat wij onze overheadkosten laag houden en efficiënt werken, kunnen wij vaste, voordelige tarieven hanteren en door onze vaste all-in prijsafspraken krijgt u geen verrassingen achteraf; bijvoorbeeld voor het beantwoorden van een e-mail of telefoontje, sturen wij u geen extra factuur.

 

Wij maken het u gemakkelijk

Lees meer...

 

Persoonlijk contact

Wij werken met een klein team, u heeft daardoor altijd een vaste contactpersoon en elke cliënt, groot of klein, krijgt persoonlijke aandacht. Door de goede samenwerking binnen ons team signaleren wij ontwikkelingen in uw bedrijf of in uw persoonlijke financiële situatie al na verwerking van de boekhouding, dus niet pas nadat het jaarrapport klaar is.

Lees meer...

 
Terugbelspreekuur

Wilt u telefonisch contact, maar komt het overdag niet uit? Maak dan gebruik van ons terugbelspreekuur!
Stuur ons dan een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met uw contactgegevens, dan bellen wij u 's avonds terug. Meestal kan dit nog dezelfde dag.
 

Inzicht in uw cijfers en belastingaanslagen

Wij werken uw boekhouding elke maand bij; u kunt dus op verzoek op elk moment een tussentijds overzicht opvragen en u krijgt van ons vooraf bericht welke aanslagen of teruggaven u kunt verwachten. Omdat wij van de Belastingdienst EKA's (Elektronische Kopie Aanslagen) ontvangen voordat u een aanslag per post ontvangt, kunnen wij u altijd tijdig informeren.

 
(Gratis) aanvraag van Toeslagen

Veel ondernemers hebben recht op Zorg- en/of Huurtoeslag; ons is gebleken dat veel van onze collega's er niet aan denken om toeslagen aan te vragen of hiervoor extra rekeningen sturen. Wij hebben hiervoor speciale programmatuur van de Belastingdienst, hebben veel ervaring met de aanvraag van Toeslagen (ook uitzonderingen) en wij doen dit voor onze vaste cliënten kosteloos.
 
Vakkundig en actueel

Wij hebben een ruime ervaring in veel verschillende branches en beschikken over veel vakkennis. Wij houden onze kennis op peil met vakliteratuur en bijscholing.
Wij hebben een goede naam bij de Belastingdienst opgebouwd en hebben daar uitstekende contacten. Tevens proberen wij vernieuwend te zijn; zo waren wij één van de eersten met vaste prijsafspraken en met elektronische aangiften.
 
Informatief

Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven in begrijpelijke taal met tips voor belastingbesparing, Subsidies, etc.
 
Complete dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle soorten administratie, belasting en adviezen, zoals:

Lees meer...